Coaching ved Heidi

Velkommen til ‘Coaching ved Heidi’

Heidi fra KarmenHej – jeg hedder Heidi Buchardt Daugaard. Jeg er født i 1974 og bosiddende i Brædstrup, hvor jeg bor ned til naturstien, den skønne Ring skov og den flotte åbne park. Her bor jeg sammen med min dejlige mand gennem 26 år og vores to skønne børn.

Min passion er at arbejde sammen med mennesker, hvor jeg ønsker, at vi sammen gøre en forskel. Udover coaching driver jeg webshoppen og butikken Karmen.dk, hvor jeg sætter en ære i at finde de helt rigtige ting til mine kunder.

 

Uddannelser, kurser og certificeringer:

  • Jeg har siden 1997 arbejdet med mennesker med særlige behov og mennesker med akutte udfordringer.
  • I januar 2004 blev jeg uddannet socialpædagog.
  • I 2021 blev jeg uddannet IFC certificeret coach hos Sofia Manning.

Jeg tilbyder Coaching:

  • Har du brug for hjælp til at komme videre i livet?
  • Vil du gerne nå et mål, du længe har drømt om?
  • Skal du tage en stor beslutning og har brug for personlige og professionelle perspektiver?
  • Eller noget helt andet?

Priser:

  • 1 session koster kr. 795,-.
  • Eller et forløb på 3 gange koster kr. 2100,-.

Jeg tilbyder coaching fysisk og online. Er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med, så kontakt mig endelig på 61 16 15 57 eller send mig mail på info@karmen.dk.