Om Karmen

Karmen.dk | Bredgade 15 | 8740 Brædstrup | 61 16 15 57 | info@karmen.dk | CVR-nr. 41526327

Heidi Karmen

Heidi Buchardt Daugaard og Karmen byder dig velkommen

 

Butikken i Brædstrup

Navnet ‘Karmen’ har Heidi skabt ud fra konceptet, at hun med sine erfarne og iderige indretnings-evner sammensætter en smuk og indbydende ‘karm’, der består af matchende ting, som sælges samlet. De enkelte enheder kan dog også købes hver for sig – så kig endelig ind i butikken på Bredgade 15 i Brædstrup.

Heidi bestræber sig på at samarbejde med lokale samarbejdspartnere. Karmen sælger bl.a. øl fra Olsens Bryghus og Bakkelandets Gin & Rom fra Water Of Life, som begge er lokale.

 

Individuel rådgivning via Karmen

Ønsker du særskilt rådgivning om at matche dine egne ting med lækkerierne fra Karmen, er du velkommen til at booke en tid hos Heidi. Derefter kan du besøge hende i butikken og få sparring om valg af tilbehør til dit hjem.

Du må selvfølgelig gerne medbringe egne ting til samtalen, så du bedre kan se mulighederne for at variere.

 

Indretning af private hjem

Heidi har stor erfaring med indretning af private boliger og kommer gerne hjem til dig og rådgiver om indretning af netop dit hjem. Det gælder både, hvis du ønsker en stue, du kan glæde dig over hver dag, og hvis du ønsker at klargøre boligen til videresalg.

Ring til Heidi på 61 16 15 57 og book en aftale-tid, der passer dig.

 

 

Coaching

Heidi er uddannet coach hos Sofia Manning og med sin baggrund som socialpædagog og passion for andre menneskers velbefindende er hun altid klar til at give dig en coaching-session eller et forløb. Vil du gerne videre i dit liv? Vil du gerne nå dit mål? Er du i tvivl om en stor beslutning eller om noget helt andet, du gerne vil coaches i, så book en tid hos Heidi. Det vil du ikke fortryde.

Klik her og læs mere om Heidis Coaching

 

Karmen støtter brysterne

Heidi er sponsor for Støt Brysterne i Brædstrup. I den forbindelse sælger hun også:

– Støt brysterne plakaten
– Støt brysterne postkort

Ved køb af varer på shoppen får du et gratis Støt Brysterne postkort med i handlen.